El Mocador gana el premio Josep María Francés, otorgado por la Falla Santa Anna, al mejor contenido didáctico publicado en un llibret de Falla. “Aigua Va, Aigua ve” de Carles Cano y Sento Llobell.
La Asociación Cultural Falla El Mocador da un paso más en su involucración en la sociedad y ha compartido con todos los colegios e institutos del municipio su llibret, como explica Hugo Morte (Coordinador del llibret) “hay que apostar por que los llibrets y su contenido puedan llegar a todos los ámbitos posibles y no sólo quedarse en el simple hecho de que es un anuario festivo, hay que potenciarlo y poder acercarlo a lugar donde antes no era habitual trabajar, pedagógicamente, con un llibret como pueden ser ahora los coles e institutos” concluye Morte.
En este sentido tenemos dos casos donde ya se está utilizando el llibret del Mocador, uno es al CEIP Balabre, de Sagunto, y el otro al IES Ximen de Urrea, de l’Alcora. “Los actuales avances técnicos y que muchas comunidades educativas ya tienen en sus aulas pizarras digitales favorecemos a que los docentes tengan más contenidos digitales para poder acercar a ‘la xicalla’ el mundo de las fallas o en nuestro caso el mundo de la sostenibilidad como hablamos en la parte infantil del llibret” explica Morte.
El llibret lo podéis encontrar aquí http://issuu.com/elmocador i aquí http://www.slideshare.net/elmocador
El Mocador guanya el Premi Josep María Francés, otorgat per la Falla Santa Anna, al millor contingut didàctic publicat en un llibret de Falla. “Aigua Va, Aigua ve” de Carles Cano i Sento Llobell.
L’Associació Cultural Falla El Mocador dona un pas més en la seua involucració en la societat i ha compartit amb tots els col•legis i instituts del municipi el seu llibret, com explica Hugo Morte (Coordinador del LLibret) “cal apostar per que els llibrets i el seu contingut puguen arribar a tots els àmbits possibles i no sols quedar-se en el simple fet de que és un anuari festiu, cal potenciar-lo i poder apropar-lo a lloc on abans no era habitual treballar, pedagògicament, amb un llibret com poden ser ara els coles i instituts” conclou Morte.
En este sentit tenim dos casos on ja s’està utilitzant el llibret de El Mocador, un és al CEIP Balabre, de Sagunt, i l’altre al IES Ximen d’Urrea, de l’Alcora. “Els actuals avanços tècnics i que moltes comunitats educatives ja tenen en les seues aules pissarres digitals afavorim a que els docents tinguen més continguts digitals per tal de poder apropar a la xicalla el món de les falles o en el nostre cas el món de la sostenibilitat com parlem en la part infantil del llibret” explica Morte.
El llibret el podeu trobar ací http://issuu.com/elmocador i ací http://www.slideshare.net/elmocador